CAMPIONAT AUTONÒMIC D'ESPORT UNIVERSITARI Competició esportiva · Equips UA

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Competició esportiva · Equips UA   Competició esportiva · Equips UA
Competició esportiva · Equips UA

CAMPIONAT AUTONÒMIC D'ESPORT UNIVERSITARI

La SECRETARIA DEL CAMPIONAT al llarg dels cursos 2019/20 - 2020/21 l'ostenta la Universitat Miguel Hernández

CADU

Generalitat Valenciana Esport

Campionat universitari en el qual participen 7 universitats de la Comunitat Valenciana: Universitat d'Alacant (UA), Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV), Universitat Jaume I (UJI), Universitat Miguel Hernández (UMH), Universitat Politècnica de València (UPV), Universitat de València Estudi General (UVEG) i Universitat Cardenal Herrera (UCH).

Per a poder competir és requisit imprescindible ser alumne de primer, segon o tercer cicle, o de grau, màster o doctorat de titulacions oficials (article 37 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre d'Universitats, en la seua redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril).

 

ESPORTS D'EQUIP

Bàsquet, handbol, futbol, futbol sala, pàdel, rugbi 7, tenis i voleibol (tots en categoria femenina i masculina)

Després dels ajornaments provocats per la COVID-19, les universitats han adoptat un nou format de competició per grups en el qual es redueixen les jornades a disputar i minimitzant desplaçaments.

La Universitat d'Alacant forma el grup 1 juntament amb les universitats Miguel Hernández i Jaume I. El grup 2 està format per les universitats de València, Politècnica de València i Catòlica de València.

Els equips competeixen en format de lliga a una volta en cadascun dels seus grups i els primers classificats de cadascun d'ells seran els que s'enfronten en les finals CADU.

Calendari i resultats

ESPORTS INDIVIDUALS

Calendari i resultats

MEDALLER UA