Activitat internacional Competició esportiva · Equips UA

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Competició esportiva · Equips UA   Competició esportiva · Equips UA
Competició esportiva · Equips UA

Activitat internacional

Roberto Sánchez (triatló)
Joaquín Gomis (judo)
Futbol sala femení
Roberto Sánchez (triatló)
Futbol sala femení
Futbol masculí

La Universitat d'Alacant, amb una clara vocació internacional, a través dels seus equips universitaris promou la participació en activitats esportives i competicions d'àmbit europeu i internacional, amb la finalitat d'afavorir l'intercanvi soci-cultural entre estudiants universitaris i crear vincles afins entre els diferents projectes i universitats participants.

La UA participa en els Campionats Europeus Universitaris ( EUSA ) i els seus esportistes universitaris classificats participen en competicions del Món Universitari i Universiadas ( FISU ).

El Servei d'Esports forma part de l' ENAS , com a espai de trobada d'experiències i projectes d'activitats i programes esportius de les universitats europees.

Al seu torn, la universitat a través del seu campus i instal·lacions esportives i en una ubicació privilegiada, per la seua climatologia, accessibilitat i condicions favorables per al desplaçament i allotjament dels equips visitants, genera un entorn que afavoreix la pràctica esportiva durant tot l'any, que facilita i promou la recepció d'equips, universitats i seleccions nacionals i internacionals en la nostra universitat.

logo FISU
 

logo EUSA